Receive our Newsletter!

You are here: Home > Nederlands
Ongeveer ons

De Oogst Canada van het slot is uw bron voor specialiteit en de de oogsthulpmiddelen nochtans het Nederlands van het kwaliteitsslot is niet onze eerste taal en wij zijn zekere dat hun grammaticafouten op deze pagina zijn. Maar wij maken dit met de snelle klantendienst goed. Wij dragen momenteel het beste van de lijn van Ord van het Zuiden met inbegrip van een slotoogst hoe te om reeks te leren. Als u don' t vindt wat uw het zoeken weten en wij zullen proberen om het voor u te krijgen. LockPick Canada is een Internet gebaseerd bedrijf dat in Toronto Canada wordt gevestigd en wij zijn meer dan gelukkig om vragen betreffende uw orde te beantwoorden hoewel e-mail. De orden worden elke dag verscheept globaal. Wij kunnen bij [email protected] worden bereikt.

De Verantwoordelijkheid van de koper

Gelieve te zorgen ervoor dat u alle lokale wetten met achting aan de aankoop en de eigendom van slotoogsten op uw gebied hebt gecontroleerd het uw verantwoordelijkheid is. De werknemers van Canada van de Oogst van het slot kunnen niet u op de wettelijke aard van de Oogsten van het Slot op uw gebied adviseren, gelieve te vragen niet. Door een orde te plaatsen, beweert de koper dat de producten op een wettige manier zullen worden gebruikt en dat zij van wettelijke leeftijd zijn. Op dit ogenblik in Canada moet u een vergunning hebben om slotoogsten binnen BC, Saskatchewan, en Alberta te dragen deze vaak " worden genoemd; oogst licenses".

Het verschepen

Alle punten op de plaats zijn in voorraad en uw orde zal dezelfde dag worden verscheept als het vóór 3pm EST wordt geplaatst. In Canada en de V.S. gebruiken wij de Post van Canada en UPS. Al puntenschip van Toronto, Canada.

Voor alle internationale orden buiten Canada en de V.S. die wij wereldwijd uitdrukkelijk hebben gebruikt om uw orde te verschepen. Het vergt ongeveer 4-9 dagen voor levering en komt met het volgen #, is dit de goedkoopste en meest efficiënte manier internationaal te verschepen. Alle internationale orden zullen labellled als " zijn; hulpmiddel kit" voor douaneadministratie, te herinneren gelieve dat het uw verantwoordelijkheid is om om het even welke plichten te betalen die aan de punten zouden kunnen worden geladen. Het land van herkomst is vermeld voor elk punt op de plaats.

Betaling

Alle prijzen zijn in Canadese Fondsen en zijn onderworpen aan belastingen PST en GST. Wij keuren PayPal, Visum en Mastercard goed.

Ons Bulletin

De Oogst Canada van het slot stuurt ook een maandelijks bulletin (in het Engels) dat slot het plukken uiteinden, productinformatie en bevorderingen behandelt. Elk bulletin geeft u ook de optie af te melden als u doet zodat beloven wij ophouden verzendend hen naar u.

Het Beleid van de terugkeer

De Oogst Canada van het slot heeft het beste terugkeerbeleid in de industrie. Als uw orde aan ons binnen 30 dagen binnen zoals nieuwe condtion wordt teruggegeven zullen wij u 100% met inbegrip van de kosten terugbetalen om te verschepen.

Heb een Product

De Oogst Canada van het slot zoekt zo altijd nieuwe punten als u een product of een idee hebt ons laten van het op de hoogte zijn.

Wij kunnen bij [email protected] worden bereikt.